Sebastian Gerts

Sebastian Marco Gerts, s. 12.1.2002. 180 cm pitkä.

Basti on rauhallinen ja kärsivällinen ihminen. Hänestä löytyy avoimempi ja mukaanlähtevämpikin puoli, mutta pääpuolin hän on melko pidättyväinen ihminen joka ei viihdy valokeilassa.

Ratsailla hän on hevosta kuunteleva, eleetön ja jämäkkä. Hän on äärimmäisen eläinrakas ja tekee kaiken hevonen ja sen hyvinvointi edellä.

  • Tummapiirteinen, peruskomea mies. Tummanruskeat silmät, kiharainen lyhyeksi leikattu hiuspehko ja kerran murtunut nenä.
  • Kallis vaatemaku, vaikka tallilla hänet näkeekin yleensä rennoissa verkkareissa ja kuluneissa paidoissa ja fleecetakeissa.
  • Neljän sisaruksen katraan kuopus ja ainoa poika, mutta ei ole nauttinut nuorimmaisen asemasta vaan on saanut (vähintäänkin) yhtä tiukan kasvatuksen kuin siskonsakin.
  • Puhuu sujuvaa suomea, hollantia ja englantia, opiskeli pitkän saksan ja ruotsin mutta ei ole kovin sanavalmis kummallakaan kielellä.
  • Oli hyvä koulussa, kirjoitti ylioppilaskokeissakin yhdet lukionsa parhaista tuloksista.

Ihmissuhteet

Elaine Gerts

Täti, Bastin isä on Elainen isoveli. Eräänlainen mentori hänen elämässään vaikkei kaksikko tapaakaan kovin usein – vasta hiljattain Basti muutti Alankomaihin mutta sitä ennen he näkivät vain kesäisin kun hän tuli Elainen tallille perheineen ja pääsi ratsastamaan. Vaikka Elaine onkin valmentaja ja Basti hänen sukulaisensa, ei tämä ole antanut kummipojalleen nepotismin kultalusikkaa vaan testannut tätä vielä ankarammin kuin muita oppilaitaan… muun muassa postittamalla Priskan Rovaniemelle silloin 17-vuotiaan poikarukan kiusaksi.

Aura Immonen

Tyttöystävä