Akira Itō

🇯🇵 Akira Ito, syntynyt 16. joulukuuta 1994 Naganossa, Japanissa (28-vuotias), 168 cm. Ammattiratsastaja, asuu ja työskentelee Alankomaissa.

Akira on vastuuntuntoinen työmyyrä joka keskittyy oleelliseen. Joidenkin mielestä hyvän työmoraalin omaava, toisen mielestä tylsä. Uraan keskittyminen on kuitenkin tuottanut tulosta, sillä 17-vuotiaana Eurooppaan muuttaneesta hevosenhoitajasta on vuosikymmenen karttuessa tullut Grand Prix-tason estekuski.

Muutti 2011 yksin Ranskaan hevosenhoitajaksi, ja osoitettuaan lahjansa hyppäämisessä sai pikkuhiljaa luottamusta työnantajaltaan ja pääsi ratsastamaan tallin GP-hevosia ja kilpailemaan nuorilla hevosilla. 2013 Sai töitä Alankomaista Stal Hartholtista, ja kun yksi tallin vakiokuskeista mursi kätensä 2014, Ito päästettiin kilpailemaan kokeneella ja kaiken nähneellä estetamma Roselitellä. Kaksikko voitti kaksi Grand Prix luokkaa hänen ollessaan 19-vuotias, ja Akira vastaanotti saavutuksellaan kansainvälitä tunnustusta. Sittemmin Akira on pikkuhiljaa noussut Elainen luottovalinnaksi tallin ykköshevosten satulaan.


  • Tekninen ratsastaja joka puristaa kaiken niin hevosista kuin itsestäänkin
  • Luotettava ihminen jolla on voimakas oikeudentunto ja joka odottaa rehellisyttä myös ihmisiltä ympärillään. Voi olla hiljaista seuraa ensitapaamisella mutta alkaa kantamaan keskustelua kun tuntee olonsa varmemmaksi.
  • Puhuu sujuvaa japania ja hollantia ja sanaköyhää mutta muuten hyvää ranskaa ja englantia.
  • Pitää kihlasormusta, rannekoruja ja silloin tällöin myös merkkikelloa. Pukeutuu siististi muttei välitä logoista tai vaatteidensa hinnasta.
  • Hän pitää rock-musiikista ja Akiran päällä onkin melko yleistä nähdä bändipaitoja tai huppareita joiden selässä on logo.

Hevoset joita Akira ratsastaa kaudella 2023/24:

Klees Mirabell Juwel

Ratsunuraansa aloitteleva kimo johon on ladattu suuria Grand Prix unelmia. Akiran ensimmäinen varsasta asti omana pidetty hevonen.

Finnish Fineline

Nuorten hevosten luokissa etenevä ori jolla riittää ponnua maailman huipulle ja takaisin.

Hello, I Love You

Sievä oripoika jonka ratsuntaipaleeseen Akira osallistuu läpiratsastajan roolissa. Saattaa olla hänen tuleva Grand Prix hevosensa.

Tikka

Grand Prix tason maestro jonka kanssa kiikareissa suuret kipailut.


Ihmissuhteet

Alvaro Alonso

Työkaveri ja hyvä ystävä. Periaatteessa Alvaro työskentelee Akiralle, mutta samanikäinen kaksikko on hyvin tasavertainen keskenään.

Elaine Gerts

Valmentaja. Aloitti työnajantajana ja valmentajana, nykyään työskentelevät melko tasavertaisina.

Magdalena Clark

Vaimo. Parilla on seitsemänvuotias tytär ja kaksivuotias poika.