Akira Ito

ūüáĮūüáĶ Akira Ito, syntynyt 16. joulukuuta 1994 Naganossa, Japanissa (28-vuotias), 168 cm. Ammattiratsastaja, asuu ja ty√∂skentelee Alankomaissa.

Akira on vastuuntuntoinen työmyyrä joka keskittyy oleelliseen. Joidenkin mielestä hyvän työmoraalin omaava, toisen mielestä tylsä. Uraan keskittyminen on kuitenkin tuottanut tulosta, sillä 17-vuotiaana Eurooppaan muuttaneesta hevosenhoitajasta on vuosikymmenen karttuessa tullut Grand Prix-tason estekuski.

Muutti 2011 yksin Ranskaan hevosenhoitajaksi, ja osoitettuaan lahjansa hyppäämisessä sai pikkuhiljaa luottamusta työnantajaltaan ja pääsi ratsastamaan tallin GP-hevosia ja kilpailemaan nuorilla hevosilla. 2016 Sai töitä Alankomaista Stal Hartholtista, ja kun yksi tallin vakiokuskeista mursi kätensä samana vuonna, Ito päästettiin kilpailemaan kokeneella ja kaiken nähneellä estetamma Roselitellä. Kaksikko voitti kaksi Grand Prix luokkaa hänen ollessaan 22-vuotias, ja sittemmin hän on pikkuhiljaa noussut Elainen luottovalinnaksi tallin ykköshevosten satulaan.


  • Tekninen ratsastaja joka puristaa kaiken niin hevosista kuin itsest√§√§nkin
  • Luotettava ihminen jolla on voimakas oikeudentunto ja joka odottaa rehellisytt√§ my√∂s ihmisilt√§ ymp√§rill√§√§n.
  • Voi olla hiljaista seuraa ensitapaamisella mutta alkaa kantamaan keskustelua kun tuntee olonsa varmemmaksi.
  • Puhuu sujuvaa japania ja hollantia ja sanak√∂yh√§√§ mutta muuten hyv√§√§ englantia.
  • Pit√§√§ kihlasormusta, rannekoruja ja silloin t√§ll√∂in my√∂s merkkikelloa. Pukeutuu siististi muttei v√§lit√§ logoista tai vaatteidensa hinnasta.
  • H√§n pit√§√§ rock-musiikista ja Akiran p√§√§ll√§ onkin arkisin melko yleist√§ n√§hd√§ b√§ndipaitoja tai huppareita joiden sel√§ss√§ on logo.

Hevoset joita Akira ratsastaa kaudella 2023/24:

Klees Mirabell Juwel

Ratsunuraansa aloitteleva kimo johon on ladattu suuria Grand Prix unelmia. Akiran ensimmäinen varsasta asti omana pidetty hevonen.

Finnish Fineline

Nuorten hevosten luokissa etenevä ori jolla riittää ponnua maailman huipulle ja takaisin.

Hello, I Love You

Sievä oripoika jonka ratsuntaipaleeseen Akira osallistuu läpiratsastajan roolissa. Saattaa olla hänen tuleva Grand Prix hevosensa.

Tikka

Grand Prix tason maestro jonka kanssa tulevaisuudessa monen vuoden yhteistyö ja suuret kipailut.


Ihmissuhteet

Severo Alonso

Työkaveri ja hyvä ystävä. Periaatteessa Alvaro työskentelee Akiralle, mutta samanikäinen kaksikko on hyvin tasavertainen keskenään.

Elaine Gerts

Valmentaja. Aloitti työnajantajana ja valmentajana, nykyään työskentelevät melko tasavertaisina.

Olivia Clark

Vaimo. Parilla on kuusivuotias tytär ja neljävuotias poika.