Mikhail Sokolov

Yksityisomistaja / 32-vuotias


Marlo on vieraiden silmään vähän juro, hyvin niukkasanainen ja vähän jännittyneen oloinen, mutta tutuille hän on avoin, ystävällinen ja välittävä. Hänelle on helpompaa käsittellä rankkoja asioita huumorin kautta.

Hän on melko itsekriittinen, ja keskittyy usein ratsailla liikaa omiin virheisiinsä sen sijaan kuin siihen mitä hyvää ratsastuksessa ja hevosen liikkeissä jo on. Valmentajan roolissa hän on kaikkea ilkeänrehellisen ja ympäripyöreän kohteliaan väliltä ihan sen mukaan kuinka hyvin hän tuntee valmennettavansa. Marlon seurassa on kestettävä vähän raskaampaakin huumoria ja rehellistä kommentointia.


Punertavat, yläselkään ylettyvät ja aavistuksen kiharat hiukset. Kalpea iho, kesäisin pisamia, tummat kulmat ja haalean siniset silmät. Normaalipainoinen, jonkin verran näkyvääkin lihasta. Selässä vanha leikkausarpi.

Marlo pukeutuu tummanpuhuviin sävyihin ja yksinkertaisiin vaatteisiin. Arkipukeutumisessa korkeakaulukselliset mustat paidat, villapaidat ja puvunhousumaiset alaosat ovat arkipäivää.

Ratsailla hänellä on usein kesäisin tumma poolopaita, harmaat tai metsännvihreät ratsastushousut, mustat pitkävartiset saappaat, mustat hanskat, musta kypärä ja hevosesta riippuen kannukset. Syksyllä/ keväällä usein korkeakauluksinen fleecepaita tai turtleneck, talvella ihan suosiolla toppatakki ja toppahousut.


  • Syntynyt ja kasvanut Venäjällä. Puhuu venäjää, suomea ja englantia.
  • Omistaa saksanpaimenkoiran.
  • Isä – 5-vuotias tytär Alina
  • Työskentelee baarimikkona
  • Biseksuaali ja suhteessa miehen kanssa
  • Todella rimakammoinen, sitä päivää odotellessa kun Marlo omasta tahdostaan suostuisi mitään kavaletteja suurempaa menemään