Auli

virtuaalihevonen, a sim-game horse

NimiKristalliuniaOmistajaVRL-14900
RotuSuomenpienhevonenTuojaAlva (VRL-14837)
Väri, merkitmustankimoSukupuoliTamma
Säkä139 cmRekisterinumeroVH21-018-0769
Syntynyt, ikä18.7.2010 Suomi, 10KoulutustasoVaB/80

Kristalliunia on mahdottoman kaunis hevonen, jonka luonne on ensinäkemältä hyvin yksinkertainen. Se muistuttaa juuri niitä ratsastuskoulun loppuun ratsatettuja uran kuluttajia, joilla on elämänilo sammunut jo ajat sitten. Piekkariin on hankala saada kontaktia syvemmällä tasolla, eikä se jaksa kiinnostua ihmisten aivoituksista yhtään tarvittavaa enempää. Kun sen kanssa kuitenkin viettää aikaa enemmän, lämpenee tamma joillekin tarkoin valituille Ja voi sitä onnekasta, jota muuten niin nyrpeä Auli tervehtiikin pehmeästi höristen pihaton portilla…

Hevosseurasta Auli nauttii aivan erityisesti, sen voi useinkin löytää virkeänä nahistelemasta laumatoveriensa kanssa. Tamma on ihan hyvässä asemassa lauman kesken, mutta on valmis näyttämään kaapin paikan jos sitä yritetään hätistellä enemmänkin. Suurimman osan ajasta se kuitenkin on sopuisa ja sallivakin, eikä ole harvinaista että Auli lähtee mukaan nuorempien ylienergiseen kirmailuun.

Ratsastaessa Kristalliunia pääsee näyttämään oikeat kyntensä, sillä varsinkin kouluratsastuksessa se tuntuu vain leijuvan kentän yläpuolella. Diagonaalilla lisätyssä ravissa liidellessään se onkin melko majesteettinen näky, ja selästäkin käsin todella miellyttävä ratsu pehmeine askellajeineen ja välittömine reaktioineen pieneenkin muutokseen istunnassa.

© VRL-14837 (muokannut ja jatkanut VRL-14900)


SUKUTAULU evm

i Nokosilla ii Uniukkonen
ie Kielokummun Halinalle
e Päivänselvää ei Piinan Selvä Kuin Pläkki
ee Ruusuriisto

JÄLKELÄISET

t. Ratsun Sikuriina (i. Pakkasherra) 01.05.2021


KUULUMISIA TM.

15.6.2021 Auli muutti Ratsukujalle!


KILPAILUTULOKSET