Istara

Ei meriittejä

NimiIstara v.d. NevelSyntynyt13.06.2022 Hollannissa ūüá≥ūüáĪ , 4-vuotias
RotuHollannin puoliverinenKasvattajaStal Nevel (VRL-14627)
VäriRuunivoikkoOmistajaElaine Gerts (VRL-14900)
Säkä167 cmRekisterinumerotVH22, #PKK
SukupuoliTammaKoulutustasoTavoite 160 cm

Istara on ollut varsasta asti iloisen utelias linssilude eikä ikä ole kyllä muuttanut sitä yhtään. Tamma on aina pitänyt huomiosta ja hellyydestä ja vaikka se onkin energinen ja vähän häsläävä, ei se kestä kovia otteita vaan pysyy parhaiten hallinnassa pehmeän määrätietoisissa käsissä.

Satulan alla ruunivoikosta on muovautuvassa miellyttämishaluinen ja tasokas ratsu. Se on luonnostaan varovainen ja ilmava hyppääjä joka haluaa aina pistää parhaansa peliin, ja jos rastastaja osaa tukea sitä tarpeeksi eikä jää nipistämään suusta tai puristamaan polvilla esittelee Istara parhaimmillaan jo eri pätevää tekemistä. Estekentällä se on kilpailuhenkinen ja terävä, tallissa pehmo halinalle.

Istara on melko hevosneutraali eikä välitä kenen kanssa tarhaa tai jakaa kentän. Se osaa kyllä näyttää kaapin paikan jos sen silmille oikein hypitään, mutta sen verran pehmoinen se tuuppaa olemaan että tamma on parempi tarhata muiden kaltaistensa kanssa ettei sitä retuuteta kuin märkää rättiä.


i Beaufort

kwpn, ruunivoikko, 169 cm

ii Brocciu

kwpn

iii Bleu De Gex

kwpn

iie Junno

kwpn

ie Cabona 

kwpn

iei Eirico

kwpn

iee Breonna 

kwpn

e Fine Line

kwpn, rautiaankirjava, 162 cm

ei Wicked One

kwpn

eii Venom U

kwpn

eie Killer Queen

kwpn

ee Only Angel

kwpn

eei Lost Boy

kwpn

eee Cherry

kwpn

Jälkeläiset

00.00.2000NimiIsäOmistaja

PvmPaikka/kilpailuJaosLuokkaSijoitus
4.8.2022Young Horse ChampionsVillit90-100 cm3/8, 0 vp 70.463 s

P√ĄIV√ĄKIRJA


01.06.2022

Istaran tarina alkaa olla jo melko klassinen РElaine ja Viktor näkevöt hevosen, miettivät saisipa siitä hienon varsan ja pistävät melkein samana iltana viestiä menemään. Tällä kertaa ihastusta aiheuttanut tamma oli Stal Nevelin Fine Line, jolla ei ollut vielä ihmeellisempää näyttöä mutta sitäkin enemmän potentiaalia. Tottakai tamma vielä pisteenä i:n päällä ihastutti kauniilla ulkonäöllään. Yhdistelmän pariksi valikoitui saman tallin Beaufort ja varsan oli määrä syntyä kesäkuusta.

Kun sähköpostiin sitten kilahti kuvia ja myöhemmin kutsu tulla ruunivoikkoa katsomaan, oli Elaine jo etukäteen aivan myyty. Ajomatka taittui nopeasti ja paikanpäälle saavuttuaan kaksikkoa tervehti hollantia puhuva vaaleahiuksinen nainen.

”Se on tuolla takatarhoilla.”

Kaksikko harppoi siistityn tallipihan lomitse ja ohitti monta uteliasta korvaparia. Matkan aikana nainen kertoi heille lisää tallin historiasta, hevosista ja varsasta jota he olivat menossa katsomaan.

”Se on todella sosiaalinen ja rohkea ik√§isekseen. Vaeltaa paljon kauemmas em√§st√§√§n kuin muut t√§m√§n kes√§n varsat. Pit√§√§ my√∂s kameroista, paljon”, kertoi h√§n. ”No, tuolla se onkin.”

Pienet nappisilmät olivat jo lähestyvässä kolmikossa ja pieni etukavio kauhoi tarhan tallautunutta pohjaa portin takana. Elaine katsahti hymyillen Viktoriin joka hänkin katsoi varsaa silmät tuikkien. Ei siitä aijemminkaan ollut ollut kysymyksiä, mutta viimeistään nyt se varmistui että Stara muuttaisi osaksi laumaa.