Hahmot

INARI HUHTARatsukujan omistaja ja ratsastuksenopettaja. Hyvin vaaleapiirteinen ja melko maskuliininen nainen. Aktiivinen ihminen joka viihtyy etenkin salilla ja pihatöissä. Inari on hyvin eläinrakas ja melkein äidillinen hahmo, joka johtaa Ratsukujaa jämptisti mutta huumorilla. Omistaa ex-ravuri Kaaoksen ja risteytysponi Triinun.
ELAINE GERTSOlympiatason esteratsastaja joka omistaa korean kilpatallin Hollannissa. Syntyi ja kasvoi hevosten parissa ja pääsi parikymppisenä töihin ammattiratsastajaksi.
ADRIK JÄMSÉNRiitteen kartanon omistaja. Eläköitynyt olympiatason kouluratsastaja ja Riitteen kartanon omistaja. Kouluttanut parisen tusinaa hevosta satulaanlaitosta Grand Prix -tasolle ja työskennellyt arvostetuilla talleilla ympäri Eurooppaa. Asettui Etelä-Suomeen vuosituhannen vaihteessa perittyään korean talli- ja kartanoalueen. Varhaislapsuutensa Suomessa varttuneella Adrikilla on aksenttinen ja sanavarastoltaan löyhähkö suomenkielentaito mutta hän puhuu sujuvaa saksaa, englantia ja venäjää.
KUURA TALVIOSuomessa varttunut saksalainen jolla on saksalainen äiti ja suomalainen isä. Kovan tason kouluratsastaja jota kiinnostaa nuoret hevoset. Opiskellut sittemmin ovensa sulkeneessa hevosopisto Swaleyssä itselleen ratsuttajan ja valmentajan paperit ja haaveilee Grand Prix-tasolla kilpailemisesta ja sille asti hevosen kouluttamisesta. Vaaleanpunaiset hiukset, kapeat kasvot ja hoikka, pitkäraajainen vartalo. Asuu tällä hetkellä Englannissa mutta tekee kesäisin töitä Hollannissa.
AURA IMMONENOosan ylläpitäjä. Auralla on ruskea polkkatukka jossa on vaalea raita otsahiuksissa, tummat silmät ja vintagehenkinen vaatekappi. Hän on synnynnäisesti puolikuuro ja käyttää kuulokojetta.
SEBASTIAN GERTS
VALPURI ELENIUSRatsukujan tuuraava tallimestari ja Gretan sekä Taigan omistaja. Tatuoija ja viherkasvi-intoilija sekä pesunkestävä kissaihminen. Kiinnostunut hevosten kanssa etenkin kouluratsastuksesta ja akateemisista lajeista, pelännyt aina hyppäämistä ja rämäpäistä rallittelua.
NORA VISSER
RICK MATHAIVittorion osaomistaja. Hollantilainen esteratsastaja, työskentelee Elaine Gertsin tallilla. Rennon puhelias tyyppi.
DAVIT AVETISYANEnglantilaisen koulutallin groomi. Hiljainen, hevosrakas persoona.
VEETU METSOMiran omistaja äitinsä Johannan kanssa. Lätkä vaihtui alakoulussa hevosiin ja nykyään Veetu kilpailee este- ja kouluratsastuksessa tavoitteellisesti. Hän on rento, pilke silmäkulmassa elävä suomenruotsalainen.
AKIRA ITO