Davit Avetisyan

Syntynyt 31.10.1975 Jerevanissa, Armeniassa.

Davit on melko kylmän oloinen ja itseensä vetäytyvä ihminen joka piilottelee usein lippiksen lipan ja pystyyn nostettujen kauluksien takana. Hän ei ole hyvä pitämään yllä kevyttä small talkia mutta kuuntelee kärsivällisesti jos on yhtään kiinnostunut. Mies on varovainen tutustuessaan ihmisiin mutta kun hän antaa aikaansa tutustumiseen jonkun kanssa on suhde yleensä pitkäkestoinen.

Pojanklopista asti hevostallilla kasvanut mies on ehkä ihmisten kanssa kylmä mutta hevosia hän rakastaa pohjattomasti. Ne ovat hänelle työn ja elämän ykkösprioriteetti. Työskennellyt groomina useilla hyvin tunnetuilla talleilla mutta asettui Iso-Britanniaan 2000-luvun alussa.

Jonkin verran ratsastustaustaa, ei ehkä osaa avustaa piaffea mutta perustaidot ovat erinomaiset eikä mies ratsuaan ainakaan häiritse. Melko vaatimaton taidoistaan, vaikka pystyisi kyllä ratsastamaan nuorten hevosten luokkia jos vain haluaisi.


Ihmissuhteet

Akira Itō

Davit tapasi Akiran ensimmäisen kerran kun tämä oli vain 17-vuotias pojannulikka ja tuntuu yhä suhtautuvan tähän jokseenkin samalla tavalla, lempeän auktoriteetin omaisesti. He eivät ehkä puhu paljoa mutta kaksikon välillä on syvä luottamus ja kunnioitus.